Gjennomgående peis som romdeler

Camilla og Sten Erik hadde lenge et ønske om å oppgradere stuen og erstatte den dominerende 80-tallspeisen i sitt hjem. Etter å ha rådført seg med både venner og eksperter, var de klare til å gi stuen en fullstendig makeover. Sentralt i renoveringsprosjektet var idéen om å dele den store stuen og lage soner der familien kan samles, og nyte den koselige atmosfæren rundt en stor innebygd peis.

Peis midt i rommet = praktisk romdeler

Camilla og Sten Erik bestemte seg for den eksklusive peisinnsatsen Scan 5005 FRL. Dette er en stor peisinnsats med glass på tre sider, som gir mye varme og har plass til vedkubber på hele 50 cm. En peisinnsats med heve-dør og soft-close gir enkel tilgang til bålet ved å skyve glasset oppover, noe som gjør det enkelt å legge inn ved. Med en gjennomgående peis kan familien nyte de fantastiske flammene fra flere steder i rommet – Scan 5005 FRL er perfekt som romdeler!

Les mer om peisinnsatsen Scan 5005 FRL

Skapte magi ved å male peisen

Sammen med interiørarkitekten og fargeekspertene fra Fargerike Kjøstelsen fant de en farge til peisen som skulle komplementere sonene i den store stuen, inkludert fargene på møblene.

Peisen må ikke være hvit

– Vi er veldig glad for at vi våget å velge en så kul farge. Vi hadde først tenkt at «en peis er nok hvit», og egentlig ikke tenkt over at det var alternativer. Men da jeg skjønte at det skulle være den fargen, ble det til slutt det jeg var mest fornøyd med, forteller Camilla.

Fargen de endte opp med å male peisen i var en sjarmerende grønn farge, som gjorde seg godt til resten av interiøret.

Funksjonelle og praktisk detaljer

I tillegg til den vakre fargepaletten, ble det lagt til et par ekstra funksjonelle og dekorative detaljer på peisen: en stor integrert vedhylle med en stor skuff under. Camilla fikk det smarte tipset om å inkludere denne skuffen av mureren, en av våre dyktige medarbeidere. Skuffen ble ikke bare et praktisk element for oppbevaring av fyrstikker og tennbriketter, men også et vakkert og dekorativt tillegg som harmoniserer perfekt med den store grønne peisinstallasjonen.

Peisinnsats som romdeler: Et praktisk og vakkert element med høy hyggefaktor

Camilla og Sten Erik er svært fornøyde med det helhetlige resultatet av oppussingsprosjektet, og ser frem til å tilbringe mange hyggelige stunder foran den nye peisen i årene som kommer.

«Det er utrolig koselig atmosfære rundt peisen. Vi ser flammene fra hele stuen, både når vi ser på TV, når vi sitter i den nye lesekroken og når vi sitter rundt spisebordet. Alle i familien syns det blir litt magisk stemning når det er fyr i peisen.»

Vakkert innsyn til flammene med glass på tre sider

Muligheten til å nyte flammene fra flere steder i rommet med en peisinnsats som romdeler har gjort at peisen har blitt et naturlig samlingspunkt. Peisen skaper en varm og innbydende atmosfære i hjemmet deres, og innbyr til minneverdige øyeblikk sammen med familie og venner.

Trenger du hjelp til å finne en ny rentbrennende vedovn? Vi hjelper deg fra inspirasjon til installasjon! Kom innom vår butikk på Åssiden, eller send oss en forespørsel nedenfor.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker gratis befaring, kan du ringe oss eller fylle ut skjemaet. Så kontakter vi deg fortløpende!

  • 32 26 87 40

  • Ingeniør Rybergs gate 106A, 3027 Drammen

  • Man – Fre: 10:00 – 17:00
    Lør: 10:00 – 14:00

    Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger ovenfor.
    Jeg godtar