Gassgrill fra Napoleon

Sommeren er her og endelig er det tid for grill! Vi har plukket ut årets modeller. Napoleon Rogue®-serien kombinerer innovative funksjoner, omfattende funksjonalitet og moderne design! Gassgrillene av høy kvalitet kommer i et bredt spekter av forskjellige størrelser og funksjoner – fra den kompakte Rogue® 365 med to hovedbrennere til Rogue® 525 med fire hovedbrennere. Alle modeller har støpt grillboks i aluminium for enkel rengjøring og det patenterte Napoleon® Sear plates-systemet som sikrer en jevn temperaturfordeling over hele grillflaten.

Alle Rogue®-griller leveres også med rustfrie brennere. Det pålitelige JETFIRE™ -tennsystemet, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og dryppannen er enkelt tilgjengelig foran. Alle grillene i Rogue®-serien har en ting til felles: et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Rogue® 365, 425 og 525 er intet unntak, og på grunn av den svarte finishen er de spesielt enkle å rengjøre.

Nå tilbyr vi også klikk og hent!

Gassgriller fra Napoleon

Rogue 365 All Black

Gassgrill Napoleon Rogue 365 All Black

Allrounder grill med 2 brennere i rustfritt stål

Pris – kr. 5 499,-

Rogue 365 All Black

Gassgrill Napoleon Rogue 365 All Black med sidebrenner

Gassgrill med 2 brennere i rustfritt stål og 1 sidebrenner

Pris – kr. 6 999,-

Rogue 425 All Black

Gassgrill Napoloen Rogue 425

Gassgrill med 3 brennere i rustfritt stål og 1 sidebrenner

Pris – kr. 8 999,-

Rogue 525 All Black

Gassgrill Napoleon Rogue 525

Gassgrill med 4 brennere i rustfritt stål og 1 sidebrenner

Pris – kr. 11 999,-

Innovativ kvalitet

Helt fra 1976 har merkenavnet Napoleon® vært synonymt med kvalitet, innovativ design og lang levetid. Med fokus på design og godt håndverk er dette produkter som inspirerer til minnerike opplevelser.

Napoleon® grillene holder svært god kvalitet og kan kun sammenlignes med de aller beste merkene som finnes innen grill på det internasjonale markedet i dag. Grillene har også markedets beste garantiprogram.