Inspirasjon & tips om fornyelse av peis og ovn2023-06-28T15:36:19+02:00

Inspirasjon & tips fra Varmehuset

Ildstedet er et naturlig samlingssted i enhver leilighet, hus eller hytte. Her henter vi varme og hvile året rundt, og det er viktig at vi trives med ildstedet vårt. Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Hele ideen med en faghandel som Varmehuset er at du får all hjelp du trenger på ett sted.

Tilbehør til grillmaten

I samarbeid med Napoleon serverer vi deg årets beste grillmeny. Her er det ideer for enhver smak. Lurer du på hva du skal ha av tilbehør til grillmaten? Her finner du noen oppskrifter og tips som du enkelt kan ha på våre griller fra Napoleon.

Les hele saken

Høye strømpriser? Fyr med ved!

Høye strømpriser? Fyr med ved! De høye strømprisene kan gjøre et stort innhugg i økonomien til mange nordmenn. Her har vi samlet sammen noen tips til hva du kan gjøre for å spare strøm.

Les hele saken

Trenger pipa en pipefiks?

Med tiden kan skorsteiner og piper bli slitt og skadet. En slitt og skadet pipe kan føre til dårlig trekk, og i verste fall pipebrann. Vi har dyktige fagfolk som enkelt kan utføre jobben, slik at du kan fyre trygt og godt.

Les hele saken

Pizza på grillen

I samarbeid med Napoleon serverer vi deg årets beste pizzameny på grillen. Her er det ideer for enhver smak. Det fine med grillpizza er at du kan lage deig i porsjonsstørrelse, og alle kan lage sin egen favorittpizza med den toppingen de vil. Eller du kan lage større pizzaer slik at man kan dele.

Les hele saken

Gå til toppen