Lekkert blikkfang i stua med peisinnsatsen Scan 5003

Da Elin Solvik (46) med sine tre barn flyttet inn i deres nye tomannsbolig var det en selvfølge med peis. Valget falt på peisinnsatsen Scan 5003. – Den oppfylte alle våre krav. I tillegg fikk vi et blikkfang av et møbel i stua, forteller Elin.

Drømmeboligen i landlige omgivelser

Det ble vakre Vollen i Asker som ble valgt ut som familiens nye drømmested. Det nybygde huset ligger landlig til med nærhet til naturen og sjøen, samtidig som hun har kort vei til Oslo. Barna er mellom 14 og 20 år og har sine ulike interesser og aktiviteter, og stortrives når de kan samles hjemme for felles hygge.

elin-portrett

– Vi ville ha en innebygd hjørneinnsats med innsyn fra to sider for å kunne nyte flammene best mulig uansett hvor i rommet vi befant oss. Samtidig skulle den ikke være for stor, men likevel være effektiv nok til å dekke varmebehovet, forteller Elin.

peisinnsatsen Scan 5003 FR i stue

Moderne stue med godt innsyn til flammene

Peisen er plassert i en moderne og koselig stue i andre etasje, med god takhøyde og store vinduer som bringer naturen tettere på. Her passer peisinnsatsen Scan 5003 FR perfekt inn med sitt rene og enkle design. Den er ikke for stor, og gir et lunt uttrykk til den moderne stua. Peisinnsatsen er utviklet for å varme opp store rom, og passer derfor godt for moderne boliger med åpen løsning.

Et av Scan stoves’ viktigste faktorer når de utvikler sine peiser, vedovner og peisinnsatser er å gi et vakkert flammebilde. Scan 5003 FR er intet unntak, og med sine store glassflater får familien panoramainnsyn til flammene.

Se og les mer om peisinnsatsen Scan 5003

scan-5003-fra-siden-865x550

Varmehuset hjelper deg fra start til slutt

– Peisen er vakker å se på, er nett og har et enkelt og stilrent design. I tillegg brenner den godt, og gir et stort flammebilde.  Det gjør den til et stilig møbel som glir flott inn i det øvrige interiøret, uavhengig om den er tent eller ikke.

Familien elsker å krype opp i godstolen foran peisen på kalde vinterdager, og når de fyrer opp for å få den gode hjemmehyggen på mørke og hustrige høstkvelder. Med strømpriser som ofte varierer veldig i løpet av døgnet, har de også muligheter til å få ned strømtoppene gjennom vedfyringen. Det er nettopp oppvarming vi bruker mest strøm på i boligen, og da kan vedfyring gi hyggelige utslag på strømregningen.

– Når vi har tilgang til gratis ved gjennom svigerfar, varmer det ekstra godt å tenne opp, sier Elin med et lunt smil.

Ønsker du å høre mer om peisinnsatsen Scan 5003 eller andre vedovner? Kom innom vår butikk på Åssiden, eller send oss en forespørsel nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker gratis befaring, kan du ringe oss eller fylle ut skjemaet. Så kontakter vi deg fortløpende!

  • 32 26 87 40

  • Ingeniør Rybergs gate 106A, 3027 Drammen

  • Man – Fre: 10:00 – 17:00
    Lør: 10:00 – 14:00

    Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger ovenfor.
    Jeg godtar