Peis med gjennomsyn, eller peis med 3 glass?

Peis med gjennomsyn skaper det perfekte blikkfanget i hjemmet, det samme gir peisinnsatser med et, to og tre glass. De gir deg godt innsyn til flammene fra flere vinkler, samtidig som de gir god varme i huset. Men hvilken av dem skal du velge?

Den tradisjonelle vedovnen har ikke mye innsyn til flammene. Men ettersom årene har gått har selve flammebildet blitt en stor del av hyggen med å ha en peis, noe som har resultert i peis med gjennomsyn, og peis med ett, to eller tre glass.

scan5005

Se flammene fra flere steder i rommet

Med en peis med glass på tre sider, kan du se flammebildet fra flere steder i rommet. Kanskje også fra flere rom i huset, avhengig av plasseringen. Her finnes det flere løsninger slik at du finner peisen som passer best for deg og ditt hjem.

Peis som romdeler

I et større rom kan peisinnsatsen også brukes i en romdeler eller nisjevegg, for å markere overgangen mellom for eksempel stue og spisestue. Peis som romdeler eller nisjevegg kan skape en fin balanse i rommet, og gi hygge og varme i to rom samtidig. I tillegg kan en såpass stor peis med glass bli et fint blikkfang i stua. Bruk den som en romdeler mellom kjøkken og stue, hvor du kan nyte morgenkaffen fra kjøkkenbordet i de tidlige klokketimer, eller kveldskosen i sofaen.

scan-5005

Peis med ett glass, peis med to glass, eller peis med tre glass?

Med våre peiser fra Jøtul og Scan kan du selv velge og designe en peisløsning som passer for deg og ditt behov, med valg av vednisjer og overflatebehandling. Vi veileder deg selvfølgelig hele veien, slik at du får din drømmepeis.

scan-5004

Trenger du hjelp til å finne en ny rentbrennende vedovn? Vi hjelper deg fra inspirasjon til installasjon! Kom innom vår butikk på Åssiden, eller send oss en forespørsel nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker gratis befaring, kan du enten ringe oss eller fylle ut skjemaet her. Så kontakter vi deg fortløpende!

  • 32 26 87 40

  • Ingeniør Rybergs gate 106A, 3027 Drammen

  • Man – Fre: 10:00 – 17:00
    Lør: 10:00 – 14:00

    Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger ovenfor.
    Jeg godtar