Piperehabilitering

Har du fått fyringsforbud og lurer på hva du skal gjøre? Da kan rehabilitering av skorsteinen være en løsning som er enklere enn du tror, og som også er langt billigere enn å bygge en helt ny skorstein. En defekt eller mangelfull skorstein kan være svært brannfarlig, og i verste fall kan det resultere i en farlig skorsteinsbrann. I tillegg kan det føre til dårlig trekk og problemer ved opptenning, noe som igjen kan gjøre det vanskelig å fyre riktig.

Ferdig på en dag

Piperehabilitering/skorsteinsrehabilitering utføres vanligvis utvendig fra taket, og dette gir en renslig prosess uten å påvirke husets konstruksjon. Før rehabiliteringen starter, gjennomføres det en grundig befaring og tilstandsvurdering. Deretter kan rehabiliteringen utføres i løpet av en arbeidsdag. Med Jøtul Accessories reparasjonssystem utføres rehabiliteringen på en skånsom måte, uten demontering, riving og søl inne i boligen. Som et resultat slipper beboere i huset å flytte ut eller å måtte iverksette spesielle tiltak før rehabiliteringen starter.

Piperehabilitering bilde

Kontakt en fagmann

Det kan være vanskelig for ufaglærte å vurdere om skorsteinen er i tilfredsstillende stand, men hvis du er usikker på om skorsteinen din er skadet eller oppfyller kravene, eller hvis du har møbler eller andre gjenstander som er installert på eller nær skorsteinen, kan dette øke risikoen for brann. Derfor bør du ta kontakt med oss, din lokale fagmann, eller brann- og feiervesenet der du bor – slik at de kan sjekke hva som bør gjøres.

Videre kan skorsteinen enkelt monteres med Jøtul Accessories reparasjonssystem i eksisterende konstruksjon. Dette gir deg ikke bare en «ny» skorstein med god trekk og lang levetid, men også en trygg og pålitelig løsning

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker gratis befaring, kan du enten ringe oss eller fylle ut skjemaet her. Så kontakter vi deg fortløpende!

  • 32 26 87 40

  • Ingeniør Rybergs gate 106A, 3027 Drammen

  • Man – Fre: 10:00 – 17:00
    Lør: 10:00 – 14:00

    Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger ovenfor.
    Jeg godtar