Slik lager du Elotes på utepeisen
Hva med å bruke utepeisen som grill? Her får du oppskrift på Elotes – grillet mais med chilimajones og fetaost. Da er det bare å fyre opp utepeisen, legge på det du ønsker å grille, og invitere naboene over til en hyggelig kveld foran utepeisen.
Elotes er en utrolig smakfull rett som serveres som gatemat i mexico. Det er svært enkelt å lage, og kan spises som tilbehør ved siden av grillmaten, eller som en egen rett i seg selv. Oppskriften er fra matbloggen saltylemon.no – som sverger til denne matretten utover sommeren.
Dette trenger du for å lage Elotes:
- 4 maiskolber, ferdig kokt
- 6 ss majones
- 1 ss sriracha chilisaus
- 1 ss sweet chilisaus
- 4 ss fetaost, smuldret i mindre biter
- 4 ss parmesan, finrevet
- 1 lime, delt i båter
- Frisk koriander
Trenger du hjelp til å finne en ny rentbrennende vedovn? Vi hjelper deg fra inspirasjon til installasjon! Kom innom vår butikk på Åssiden, eller send oss en forespørsel nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kontakt oss
Har du spørsmål eller ønsker gratis befaring, kan du ringe oss eller fylle ut skjemaet. Så kontakter vi deg fortløpende!